MB6-872 (Microsoft Dynamics AX 2012 Installation and Configuration) Document version: 05.10.11

Comments

Transcription

MB6-872 (Microsoft Dynamics AX 2012 Installation and Configuration) Document version: 05.10.11
MB6-872
(Microsoft Dynamics AX 2012 Installation and Configuration)
Document version: 05.10.11
MB6-872 Exam Questions
Important Note About MB6-872 PDF
techeXams’ MB6-872 PDF is a comprehensive compilation of questions and answers that have been
developed by our team of certified professionals. In order to prepare for the actual exam, all you
need is to study the content of this exam questions. An average of approximately 10 to 15 hours
should be spent to study these exam questions and you will surely pass your exam. It’s our
guarantee.
Copyright
techeXams holds the copyright of this material. techeXams grants you a limited license to view and
study this material, either for personal or commercial use. Unauthorized reproduction or distribution
of this material, or any portion thereof, may result in severe civil and criminal penalties, and will be
prosecuted to the maximum extent possible under law.
Disclaimer
Neither this guide nor any material in this guide is sponsored, endorsed or affiliated with any of the
respective vendor. All trademarks are properties of their respective owners.
1
© Copyright www.techeXams.ws 2011
MB6-872 Practice Exams, MB6-872 Audio Trainings, MB6-872 Study Guides
MB6-872 Exam Questions
Question: 1
Which components are required in a minimum server setup for Microsoft Dynamics AX
2012?
A. Application Object Server (AOS) and Database Server
B. Application Object Server (AOS) and Report Server
C. Database Server and Analysis Server
D. Database Server and Web Server
Answer: A
Question: 2
In Microsoft Dynamics AX 2012, what is the default TCP/IP port number used by the
Application Object Server (AOS) function?
A. 1428
B. 1433
C. 2710
D. 2712
Answer: D
Question: 3
In a multiple-server Microsoft Dynamics AX 2012 environment, which network account
can be used for the Dynamics AX Object Server Windows service?
A. Domain name\domain account
B. NT AUTHORITY\Local Service account
C. Microsoft Dynamics AX 2012 user account
D. Microsoft SQL Server Database Owner account
Answer: A
Question: 4
2
© Copyright www.techeXams.ws 2011
MB6-872 Practice Exams, MB6-872 Audio Trainings, MB6-872 Study Guides
MB6-872 Exam Questions
What type of account is required to integrate other applications with Microsoft Dynamics
AX 2012?
A. .NET Business Connector Proxy account
B. AOS Service account
C. Microsoft SQL Server Database Engine account
D. Workflow Execution account
Answer: A
Question: 5
In Microsoft Dynamics AX 2012, which of the following components will run only on a 64bit operating system? (Choose all that apply.)
A. Enterprise Portal for Microsoft Dynamics AX 2012
B. Help Server
C. Synchronization Service
D. Web Services
Answer: B, A
Question: 6
Which of the following is required to run Microsoft Dynamics AX 2012 in an Active
Directory environment?
A. Microsoft Dynamics AX 2012 components must be installed within the same domain.
B. Microsoft Dynamics AX 2012 components must be installed on each user's workstation.
C. Microsoft Dynamics AX 2012 components must be installed in a Cloud configuration.
D. Microsoft Dynamics AX 2012 components must be installed in a Windows Terminal Server
configuration.
Answer: A
Question: 7
3
© Copyright www.techeXams.ws 2011
MB6-872 Practice Exams, MB6-872 Audio Trainings, MB6-872 Study Guides
MB6-872 Exam Questions
Which of the following web browsers meet the minimum requirements for client
computers to access Enterprise Portal for Microsoft Dynamics AX 2012? (Choose all that
apply.)
A. Mozilla Firefox 2
B. Mozilla Firefox 3.5
C. Windows Internet Explorer 7
D. Windows Internet Explorer 8
E. Windows Internet Explorer 9
Answer: E, D, B
Question: 8
Which Microsoft Dynamics AX 2012 tool should you use to troubleshoot performance
issues?
A. Debugger
B. Development Workspace Tools
C. Management Utilities
D. Trace Parser
Answer: D
Get Full Version of Exam MB6-872 PDF Q&A
techeXams presents authentic, genuine and valid study material, which promise 100%
success in very first attempt. To take optimal results for MB6-872 exam, you need to
buy full version of MB6-872 question and answer. An average of approximately 10 to
15 hours should be spent to study these exam questions and you will surely pass your
exam. So come join us and quench your thirst for knowledge.
Get complete MB6-872 questions and answers by visiting URL
“http://www.techexams.ws/exams/MB6-872 .do”
4
© Copyright www.techeXams.ws 2011
MB6-872 Practice Exams, MB6-872 Audio Trainings, MB6-872 Study Guides