Vuoden viimeinen koitos

Transcription

Vuosi 2011 päättyy Sportilta pelien osalta kotitaistoon erittäin vaikeaksi vastukseksi osoittautuneesta JYP
Akatemiasta. Nyt olisi aika maksaa potut pottuina jyväskyläläisille.
Vaasan Sport palasi joulun vietosta hienosti sarjakolmosena. Ensimmäinen kinkunsulattelumatka suuntautui
kauas itään, Savonlinnaan paikallisen SaPKon vieraaksi.
Usein vaikeaksi paikaksi osoittautunut Talvisalo ei pettänyt
tälläkään kertaa. Tuliaisina oli voittomaalikisan jälkeen
yksi piste tappiolukemin 3-2. Ottelussa Sportin maalareina
kunnostautuivat pitkästä aikaa osunut Jussi Tapio sekä Lassi Kokkala. Sport saa kiittää yhdestäkin pisteestä loistavia
otteita esittänyttä maalivahti Joni Puurulaa, joka piti joukkuettaan pystyssä varsinkin kolmannen erän loppuhetkillä
SaPKon painaessa päälle kuin yleinen syyttäjä.
Vuoden viimeisessä koitoksessa Sport saa vastaansa sarjassa kuudentena majailevan JYP Akatemian. Alkukaudesta
Sport kävi hakemassa tyylipuhtaan 0-6 voiton Jyväskylästä,
mutta marraskuun alun revanssiviikonlopusta jäi kotkapaidoille vain revanssihenkeä tuleviin koitoksiin. Akatemia
kova paine muutaman maalin merkeissä. Jos Akatemia
selviää kuivin jaloin alusta, on tiedossa todella vaikea peli.
Kotkapaitojen täytyy löytää avaimet vastustajan tiiviin vii-sikkopuolustuksen avaamiseen mahdollisimman nopeasti
ja maalivahdin eteen täytyy saada riittävästi trafiikkia. Saadaksemme kotkat lentoon tarvitaan nyt myös kotiyleisön
raivokasta kannustusta.
Sportin tehokenttänä on viime peleissä häärinyt kolmikko
Mika Halava - Mika Kujanpää - Markus Piispanen. Herrojen peli on kaunista katseltavaa, kiekko ja jalat liikkuu
tyylikkäästi ja tehojakin on löytynyt kiitettävästi. Myös-
alkukauden komeetta Jussi Tapio on alkanut löytämään
hieman kadoksissa olleita tehojaan. Tästä osoituksena
maali keskiviikkona Savonlinnassa. Kärkikentät ovat saaneet kiitettävästi tukea myös ns. telaketjuosastoilta. Ennen
joulua pelatussa kärkiottelussa Sport haki hienon 0-3 voiton KooKoosta. Tuolloin tahtipuikkoa heilutti kaksikko
Jani Kiviniemi - Oskari Hakomäki, molemmat tehoin 1+1. Leveyttä siis löytyy matkalla kohti kevään ratkaisupelejä.
Sport #51 Oskari Hakomäki
Hakomäki on pelannut viime otteluissa pirteästi. Oli pääarkkitehtina 0-3 vierasvoitossa Kouvolassa tehoin 1+1. Pelaa rohkeasti ja ajaa
röyhkeästi kohti maalia pelkäämättä mustelmia. Tahtopelaaja.
Sport #34 Joni Puurula
Puurulan otteet ovat pelien edetessä parantuneet ja viime aikoina ollaan nähty sitä tuttua Jonia, joka nollaa vastustajan tarvittaessa vaikka
yksinään. Joukkueen tärkein pelaaja kevään peleissä.
JYP Akatemia #1 Sami Rajaniemi
Tylsistytti revanssiviikonloppuna Sportin hyökkäykset ja oli otteluiden ehdoton ykköstähti. Pystyykö Sport tänään lyömään kiekkoja Rajaniemen taakse voittoon tarvittavan määrän?
JYP Akatemia #22 Joonas Sammalmaa
Kokkolalaislähtöinen pienikokoinen rightin puolen hyökkääjä on noussut joukkueensa kultakypäräksi tehoin 7+8. Nopea ja vaikea pidettävä
L
30 min
28 KANGASMÄKI Aki
-89 190 97
L
28 min
JÄÄHYT - UTVISNINGAR
39 min
nimi, rangaistusminuutit
namn, utvisningsminuter
24 min
22 min
23 KOSTNER Simon 171 72 R
51 min
24 ASPLUND Turo 182 97 L
KANKAANPERÄ Samuli
34 min
26
PUTTONEN Simo
191 83 L
IKONEN Ossi
30 min
27 PITKÄNEN Riku
184 86 R
AUVINEN Henri
22 min
28 NENONEN Markus 187 91 L
16 min
37 HALINEN Petteri
192 91 L
39 VIRTANEN Jonne 197 115 L
OSTA SPORTIN LIPPU ENNAKKOON - VOITA MM-KISALIPPU!
Jääkiekon MM2012 -kotikisat lähestyvät!
Osta Sportin kotiotteluun lippu ennakkoon Sportin kotisivuilta, uudistetuilta Mestis.fi
-sivustolta tai verkkokaupasta www.lippu.fi ja olet mukana Jääkiekon MM2012 -kotikisojen lippuarvonnassa. Runkosarjan aikana peliin ennakkoon lipun ostaneiden kesken arvotaan lippupaketti Jääkiekon
MM2012-kisoihin puolivälieräotteluihin. Kausikortin lunastaneet ovat mukana arvonnassa automaattisesti.
Lippupaketti “Raimo Helminen” sisältää molemmat puolivälieräottelut. Ottelut pelataan Helsingissä Hartwall
Areenalla torstaina 17.5.2012 kello 13.00 ja kello 18.30.
Jokaiselta Mestis-paikkakunnalta arvotaan yksi voittaja. Paketin voittaja julkistetaan runkosarjan viimeisessä
kotiottelussa 11.2.2012, kello 17:00 Sport-Hokki.
JÄLKIPELIT FANIPUBIN OLVI-KULMAUKSESSA
Ottelun tiukat jälkipelit puidaan ylätasanteen päätyravintolassa heti ottelun päätyttyä.
Tunnelmia ja pelaajahaastatteluja. Tervetuloa!
FANITUOTTEET MYÖS NETISTÄ!
MESTISTV.FI - PELIT LIVENÄ VERKOSSA
Mestisseurat ja Anvia yhteistyössä ovat avanneet uudet MestisTV-palvelun osoitteessa www.mestistv.fi.Sivuston kautta on mahdollista katsoa usean eri Mestisjoukkueen kotiotteluita erillistä maksua vastaan.
Vaasan Sportin Mediatiimi on ollut lähetysten lähettämisessä edelläkävijä jo vuosien ajan. Kaikki Sportin kotiottelut lähetetään palvelun kautta. Eli jos olet reissussa tai estynyt muuten pääsemästä hallille, klikkaa itsesi
kanavalle! Myös suurin osa Sportin vierasotteluista on nähtävissä palvelun kautta.