gentofteswim.dk
39 77 44 25
Like us on Facebook
Praktiske oplysninger
Stævnet afholdes i Kildeskovshallen, 50 m bassinet, Adolphvej 25, 2820 Gentofte.
Stævnestart og sluttidspunkt (vejledende)
• Søndag den 18.9
Vi forbeholder os ret til at inddrage pausen kl. 13.00 – 14.00, hvis det bliver nødvendigt for at
afvikle stævnet i forhold til ovenstående sluttidspunkter.
Bassin
Stævnet afvikles på kortbane i hallens 50 m bassin med 6 baner, bredde 2 meter, vandtemperatur 26C. Der er mulighed for ind- og udsvømning under stævnet i den anden del af bassinet.
Afvikling og startprocedure
Alle løb afvikles som direkte finaler med seedede finaleheat for årgangsgrupper og finale for
de 6 hurtigste junior/senior svømmere. Der svømmes med flyvende starter og ud fra FINAs
regler. Der vil i startenden være et ”Last Call” område til at lette afviklingen af de korte løb.
Afmelding skal ske 1,5 time inden hvert stævneafsnit. Der vil være El-tid og Livetiming.
Overholdelse af tidsplanen vil være højt prioriteret.
Præmier
Der er heat præmier i alle løb samt medaljer til de 3 bedste tider i hver af de fem grupper i
hvert løb. De 3 bedste præstationer målt i FINA point for drenge og piger (åben klasse) præmieres med hhv. kr. 1.000,- kr. 750,- og kr. 500,-.
Vinderne af pengepræmier skal være personligt tilstede ved stævneafslutning, for at kunne
modtage præmien - der dispenseres ikke fra dette krav.
Tilmeldinger
Tilmeldingsfil sendes i Grodan format til [email protected]. Sidste frist for rettidig tilmelding er onsdag den 7. september 2016. Grodan anmeldelsesfil kan hentes på
beregnes 15 kr. ekstra pr. start.
Forhåndstilmeldinger
Vi anbefaler alle klubber, der ønsker at deltage i stævnet at benytte sig af forhåndstilmelding. Forhåndstilmelding sendes til [email protected] inden 1. august 2016.
Antal starter er ikke forpligtende, men af hensyn til stævneplanlægningen bedes antal starter
angivet så præcist som muligt.
Forhåndstilmeldte klubber vil få fortrinsret til stævnet, dog forbeholder vi os ret til at lukke
for forhåndstilmeldinger, hvis stævnet bliver udsolgt. Klubber der tilmelder sig alle 3 stævnedage vil have første prioritet.
Startgebyr og startlister
• Individuelle løb: kr. 65,• Holdkapper: kr. 100,Startgebyret bedes indbetalt samtidig med tilmeldingerne på vores konto i Nykredit: Reg.nr.
5478, Kontonummer: 1502572. Angiv venligst klubnavn + GO16. Der rufunderes ikke startpenge ved afmeldinger. Vi forbeholder os ret til på forhånd at opkræve op til 75 % af startgebyret
som garanti for tilmeldingen.
Tilmelding efter tilmeldingsfristen kun i løb, hvor der er ledige pladser. Pris for efteranmeldelse er kr. 150,- pr. individuelle løb og kr. 250,- pr. holdkap løb.
2016
Officials og holdledere
Hver klub skal stille med 3 officials pr. stævneafsnit, heraf mindst to dommeruddannede
pr. stævneafsnit, uanset antallet af starter. Navne og modul på officials skal angives samtidig
med tilmelding af svømmerne.
Navne og modul på officials skal angives samtidig med tilmelding af svømmerne. Det forventes at hver klub stiller med en holdleder/træner til holdledermødet.
Forplejning, transport og overnatningsmuligheder
Officials modtager forplejning under stævnet og der vil være kaffe, te og kage til trænerne
under stævnet.
Bernstorffsvej station (S-togs linje B) ligger 800 m fra Kildeskovshallen.
Kruses Cafe
I Kruses Cafe i forhallen kan svømmere, trænere og tilskuere købe sandwich mm..
Heatbegrænsning
Gentofte Svømmeklub forbeholder sig ret til at heatbegrænse i alle løb, såfremt stævnet vurderes at blive for langt i forhold til en fornuftig stævneafvikling