Efteråret er kommet, vinteren banker på, og dermed er løbeklubben lige så stille
gået lidt i HI.
- Så er årets sidste planlagte løb, ½ maraton i Mejdal løbet, i år var vi 5 løbere, og det er vel
egentlig ganske flot repræsenteret af en lille klub som VIF- løbeklub jo er. Men det betyder jo ikke
at der ikke er spændende løb du kan komme til, kik ind på Motionsløb.dk og giv klubben et praj
hvis du syntes vi skal af sted, eller hvis du høre om et løb.
-
2012 var så også året hvor FLUIF har valgt at droppe MORSOE løbet, ærgerligt for det var
virkelig en flot natur løb igennem Legind plantage / skov, men det koster jo, men så må vi jo
støtte ekstra meget op omkring de lokale løb vi har her på MORS,
--- og ikke mindst selvfølgelig KARBY løbet, som i år havde hele 22 ude på 10 Km, og 3 ude på 7
Km samt 8 på 4 KM (se resultat listen) KARBY løbet afholdes jo i forbindelse med Byfesten så
mon ikke det kan huskes, se avisen  Og vil man ikke løbe, så må man gerne tilbyde sin hjælp på
ruterne F. eks, der er meget der skal være på plads før et løbet kan løbes.
- Men sandelig om ikke klubben også har vist sig LAAANGT hjemmefra helt i Berlin, hvor
Hans Pedersen og Claus Christensen har løbet 1/1 maraton, spørg om de var stolte da de viste
os deres flotte Medaljer  dette vil de selvfølgelig gentage til næste år, og her tager jeg selv med
hvis skaderne bliver væk. Spørg Hans og Claus hvordan man tilmelder sig … de har styr på det,
hvis du skulle få lyst.
- Aase og Anders Christensen har været ude og løbe det første Natløb som
bliver det et nyt spændene løb for os VIF’er, hvem ved!!
-
-
Ellers har de fleste planlagte løb, været bedre repræsenteret over året end sidste år, og
selvfølgelig er Thy-national løb og Damolin løbet blevet gode samlingspunkter for klubben, det
giver lidt mere socialt sammenhold.
I sommers havde vi en hygge aften hos Inger Louise og Knud, og dette forsøges igen med en
hyggeaften her i januar måned, hvor Tove og Hans Pedersen gerne vil lægge hus til, dato er den
12/1-2013, hvor vi skal hygge om god mad og et glas vin, max beløb 150 kr. pr person, alle
høre nærmere. Vær derfor ekstra opmærksom på opslag i hallen på tavlen (JA; I SKAL HAVE
JERES MAND / KONE MED)
Ellers er det bare på med løbeskoene hver onsdag aften kl. 18.30 fra hallen, husk Pandelampen det
er mørkt derude, og hver søndag fra Sindbjerg skov kl. 10.00.
- Noget nyt er på vej ude i skoven, vores eget lille rum hvor vi kan sidde med kaffen efter endt
løb, Martin / Knud / Anders / Claus / Hans og Preben arbejder på sagen … spændende