få gange, hvor kampens forløb ligesom har sagt det hele.
Med hele 7-1 affærdigede Roskilde KFUM Frederiksborg i sand opvisningsstil og
spillede sin vel nok bedste kamp, ikke bare i denne sæson, men siden oprykningen
Som ventet var Micki Kold Nagel ikke blevet klar efter den ankelskade, han pådrog
sig en uge tidligere. I stedet spillede Lars Nielsen i midterforsvaret, hvor han
leverede en mere end godkendt præstation.
Det var han langtfra ene om på en dag, hvor det ligefrem lyste ud af spillerne, at
de ville udviske det dårlige indtryk fra 1-3 nederlaget i Jægersborg. Det skete efter
en indsats, hvor både engagementet og de spillemæssige kvaliteter fejrede
triumfer. Såvel i omstillingerne som i det etablerede angrebsspil var KFUM’erne
hyperfarlige, og det skyldtes også, at Mads Pfeiffer leverede sin bedste kamp,
siden han kom til klubben i vinterpausen.
I det 4. minut sparkede Jacob Andersen på stolpen efter lynhurtigt opspil af Morten
Jørgensen og Rasmus Lundberg i højre side, og otte minutter senere var det
Lundbergs tur til at ramme opstanderen, denne gang efter forarbejde af Luka
Dumic og Emil Ølvang. I det 17. minut faldt så det første mål, da Morten Jørgensen
fra en halvspids vinkel sendte bolden i nettet efter et frispark fra Mads Pfeiffer.
I det 30. minut kunne målmand Andreas Jensen ikke holde et frispark fra Pfeiffer,
og så var det en nem sag for Luka Dumic at sende riposten over stregen. I det 39.
minut brillerede Mads Pfeiffer igen med et hurtigt taget og præcist lagt frispark, og
så kunne Jacob Andersen score kampens tredje mål. I kampens sidste minut
betjente Lars Nielsen Luka Dumic med en lang fremlægning, Dumic satte to mand
af, men måtte se målmanden redde.
I 2. halvleg virkede det i en kort fase, som om KFUM’erne ville spille på resultatet
og dermed kom til at stå for langt tilbage. Derfor kom Fredensborg ind i kampen, og
det udnyttede Tobias Andersen med fire gode afslutninger fra kanten af feltet. I ét
tilfælde reddede Marc Lyster i stor stil, et andet af forsøgene ramte stolpen. Men så
slog hjemmeholdet til i det 19. minut efter et hjørnespark, som Emil Ølvang sendte i
mål. Fire minutter senere gav en hurtig gang småbold Christian Schulze
muligheden, som han udnyttede til at reducere til 1-4.
Tidligere i halvlegen var Toke Morsing blevet afløst af Nicklas Nielsen. Lige efter
Fredensborgs reducering gav Jacob Andersen og Morten Jørgensen plads for
Simon Larsen og Mathias Johannsen. 10 minutter før tid blev Lars Nielsen skubbet
til jorden efter et hjørnespark, og Mads Pfeiffer udnyttede straffesparket.
Pfeiffer sendte Nicklas Nielsen af sted med en super fremlægning, men
målmanden reddede. Det skulle dog blive en stakket frist for udeholdet, da Simon
Larsen (med sin første scoring for KFUM) og Nicklas Nielsen udnyttede to friløbere
efter pasninger fra Mads Pfeiffer og Emil Ølvang. Kampens tre advarsler tilfaldt
Fredensborgs Michael Gorm Nielsen, Louis Veis og Niklas Madsen.