Invitasjon til talentfest 25. oktober

Comments

Transcription

Invitasjon til talentfest 25. oktober
Invitasjon
Vi har gleden av å invitere deg til utdeling av Sparebanken Hedmarks Talentstipend lørdag 25. oktober kl. 18.00 i Hamar kulturhus.
62 unge talenter innen idrett og kunst/kultur fra Hedmark og Oppland vil få utdelt til sammen 2 millioner kroner i stipend. Vi ønsker å gi alle disse flotte, unge talentene velfortjent oppmerksomhet og håper du vil være med og hedre dem. Listen over stipendmottakere vedlegges. Vi legger opp til en festkveld med stipendutdeling og variert underholdning. Programledere er Siri Kval Ødegård og Pål Gordon Nilsen. Påmelding Arrangementet er åpent for alle, og gratis. Ta gjerne med deg noen. For å kunne reservere plasser trenger vi oversikt over hvem som kommer. Vennligst klikk på lenka under og registrer din
påmelding: Påmelding - frist 25. september
Billetter for publikum for øvrig vil bli tilgjengelig på sparebanken‐hedmark.no senest 1. oktober. Alle billettene hentes i kulturhuset før forestillingen. Om Sparebanken Hedmarks Talentstipend Hensikten med Sparebanken Hedmarks Talentstipend er å bidra til at ungdom innen individuelle idretter, kunst og kultur får utvikle sitt talent. Sparebanken Hedmark ønsker å bidra til stolthet rundt enkeltprestasjoner, utvikle gode forbilder og gi positive assosiasjoner til regionen. Har du spørsmål? Kontaktpersoner: Jeanette Buseth Molnes, tlf 910 04 454 Ingrid Almlid Ottermo, tlf 976 62 490 E‐post: [email protected]‐hedmark.no Velkommen!